Mrkněte na e-knihy, které jsem napsal. Kupte si je za DOBROVOLNOU CENU

sobota 31. prosince 2016

Fajný rok jen s fajnýma lidma

Tož matička Země se nám zase o kousek odkutálela a my u té příležitosti trochu zpráskáme nebe fajnýma petardama.
Vánoční stromeček na náměstí Frenštát pod Radhoštěm



No, nebylo by od věci na historické události letoška hodit ještě poslední střízlivé oko. Tož Baník nám čutá v druhé lize, ale já nepochybuju o tom, že proleze do první ligy dříve, než Pražák pochopí význam slova „rožni.“ A proč Baník postoupí? Bo je nejlepší u nás.
Tož není fajná ta Ostrava?
Politici se zase bouchají po ramenech, jací nejsou pašáci, že ekonomika vyhrává na plné pecky, přitom příští rok budeme kšeftovat na sekeru, takže seznamte Vaše děcka s novým dluhem.
Abychom ale nebyli ke všemu tak kritičtí, začněme všichni u sebe, než se vrhneme na řešení globálních krizí. Konec roku je svátek tradičního bilancování a vzhlížení k novým dnům, jejichž příboj může přinést i něco více, než jen sekeru… Zkrátka lepší zítřky. Já osobně věřím, že plnější budoucnost začíná už v přítomnosti, tedy v okamžiku, kdy si to sami usmyslíme. Možná je přechod do Nového roku i přepsání data ta pravá příležitost.

Ostatně bez zhodnocení pozitiv, které máme, těžko odstartujeme něco lepšího. I proto si vážím svých blízkých. Ať už se mi v životě přihodí cokoliv, je důležité cítit, že jsou tady tací, kterým to rozhodně není jedno.
Jakýsi kopec v Beskydech

Jsem přesvědčen o tom, že hřejivý pocit vždy přítomné podpory je ten nejdůležitější předpoklad pro splnění všech snů.

Bylo by hodně naivní si myslet, že v roce 2017 půjde mě nebo Vám vše jako po másle. Ale je zcela realistické držet se důležitých hodnot, ve které věříte. A ty Vás ani mě do propasti nedovedou… Leda že by se svět úplně zbláznil.

Proto Vám z celého srdce přeji úspěšný start roku 2017. Ať se v něm posunete zase o nějaký ten kousíček dál, aby se Vás drželo pevné zdraví a problémy se Vám vyhýbaly oklikou…
Váš Matýsek : )


1 komentář:

  1. Pěkný článek :). Plně souhlasím s názorem, že budoucnost si vytváříme v přítomnosti. Za zmínku taky stojí, že si jí vytváříme MY, nikoli vnější svět. Pouze my.
    Krásný nový rok plný pohody a lásky! ♥

    gingerjannie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat