Mrkněte na e-knihy, které jsem napsal. Kupte si je za DOBROVOLNOU CENU

neděle 16. října 2016

První poločas - nová knížka - nová anotace

Znáš to? Ta sláva okolo, pocit radosti a blaženosti. To vidím, když zavřu oči. Svět okolo pohasl a já sním. Po letech už na své touhy nemyslím, ale přicházím na to, že jsem se přiblížil k něčemu výjimečnému. Na dveře klepe můj sen a já už chápu, že když o něco bojuješ, pak si to i zasloužíš. Moje cesta je ale trnitá a někdy bolestivá. Nevzdávej se a pojď do toho se mnou. Se srdcem totiž dojdeš nejdál. Z počátečního neúspěchu si nic nedělej. Jsem Patrik Kroupa – fotbalista na hřišti, bojovník v životě. Pokud Ti někdo říká, že na něco nemáš, neposlouchej to! Lidé jako já a Ty mění svět…

Matěj Novobilský přichází s knihou, která se zaměřuje na mladého outsidera Patrika Kroupu, který dávno pohřbil své sny – hrát fotbal v profesionálním Baníku Ostrava. Jak se tak sejdou okolnosti v jeho mateřském klubu v krajském přeboru, dostává se mu pod nos hořká příchuť korupce, která v něm nastartuje touhu po něčem cennějším, než jen žít všedním životem. Už to však tak bývá, když se v něčem daří, jinde to zase skřípe, protože život neustále klade člověku do cesty překážky. Autor příběhu si ale myslí, že pouze houževnatost může pohnout světem.

První poločas je má druhá kniha, která vyjde buď koncem roku 2016 anebo začátkem roku 2017. Příběh bude k prodeji za dobrovolnou částku (tj. možno i zdarma). 

2 komentáře:

  1. Kdo dokáže napsat knihu, tomu se já pokloním, a hluboce...

    OdpovědětVymazat
  2. Téda, to je zajímavá knížka :) Děj vypadá dost dobře, ale nevím jestli zrovna pro mě.

    OdpovědětVymazat