Mrkněte na e-knihy, které jsem napsal. Kupte si je za DOBROVOLNOU CENU

čtvrtek 24. listopadu 2016

První poločas - Jsme k něčemu předurčeni?

Vystupte ze svého stínu a zbourejte všechny hradby, které stojí na cestě k Vašemu snu. To není motivační řeč, ze které byste měli jít do kolen. Přesto možná na těch slovech něco je. Já věřím, že každý z nás je k něčemu předurčen a že máme v sobě něco, co můžeme rozvíjet lépe než ostatní. 

Kdybych začal v ranním věku nazouvat brusle a hrát hokej, určitě by ze mě ještě nemusel být Jaromír Jágr. Antonín Dvořák začal hrát na housle v šesti letech a dnes jej známe jako jednoho z nejvýznamnějších skladatelů všech dob. Kdybych já s houslemi začal o nějaký pátek dříve než pan Dvořák, nemyslím si, že bych byl schopen hrát někde jinde než na ulici s kloboukem u nohou. Bezesporu ale někteří pouliční muzikanti kvality mají… Dva jmenovaní podle mého názoru našli sami sebe a dokázali svůj talent rozvíjet.




Když včas naleznete svůj talent, touhu jej rozvíjet a s nad i schopné lidi, kteří Vám mohou pomoci se zdokonalovat, věřím, že je z části vyhráno. Patrikovi Kroupovi všechno tohle vyšlo. Všechno si zkrátka sedlo, ale život mu položil do cesty mnoho překážek. Ty další mu tam házel v průběhu…

„Seš houževnatý! Lidé jako ty, kteří si budou věřit, dokážou mnoho! Lidé jako ty mění svět! Buď houževnatý i ve svém rozhodování, dej do toho srdce a půjde to!“ věděl Santiago.

2 komentáře:

  1. Slov "kdyby" mě přivádí ke vzteku. Tolik věcí bych udělala ve svém životě jinak, tolik! "Kdyby...", ale čas už nevrátím.

    OdpovědětVymazat