Mrkněte na e-knihy, které jsem napsal. Kupte si je za DOBROVOLNOU CENU

sobota 11. března 2017

Víkend? Sorry jako

Víkend sotva začal a už to vypadá, že se kvapem přelívá ke své druhé polovině, která se vypaří dříve, než stačíme říct švec. Takže abychom si už popřáli hezký pracovní týden číslo jedenáct. Jak smutné to je, ale bohužel pravdivé.
Králík utíkal, ale naše podlaha mu útěk docela hatí


V uplynulých dnech jsem příležitostně sledoval českou politiku, jak některé její osobnosti již zbrojí na volební kampaň, někteří už dávno vyšli do boje. No, zase nás budou lekat billboardy se sliby, zase uvidíme reklamu u oken s články a třeba přijde i složenka – na uhrazení státního dluhu. Nyní popravdě moc nevím, koho vybrat, ale i kdybych už rozhodnutý byl, nemusíte se obávat, že bych s tím tady strašil – to rozhodně nemám v plánu. Žádná politická strana si reklamu od obyčejného člověka, jako jsem já, nezaslouží – sorry jako.
Frenštát pod Radhoštěm - vždy to pro mě bude nejhezčí a nejklidnější město


Ale nemusíme politikařit. Už se bavíme o víkendu, že bude zase brzy končit, že nám dá sbohem. Já jsem měl týden velice perný a celkem vysilující. Přesto jsem si našel čas, abych vyslechl námitku (už) druhého čtenáře, který nahlásil problém se stažením mých e-knih. Formát mobi dělal v Kindlu problémy. Řekl bych, že problém byl odstraněn. Není hezké být se čtenáři v kontaktu? Je to super. Zkuste si přečíst něco mého. Platit můžete jen v případě, že se vám to zalíbí...





Žádné komentáře:

Okomentovat