Mrkněte na e-knihy, které jsem napsal. Kupte si je za DOBROVOLNOU CENU

středa 2. srpna 2017

První poločas - seznamte se s Kroupou

                Život se s tebou nikdy nemazlí. Snažíš se dělat všechno, abys žil lépe, aby se ti dařilo. Místo toho, aby se věci vyvíjely lépe, znovu padáš na bradu a ty musíš začít znovu. Je to životní mač, známe to všichni. Každý ho hrajeme a často nedostáváme to, co chceme, po čem toužíme. Někdy nastane situace, kdy si myslíš, že nejlepší bude všechno vzdát. To ale nedělej! Nikdy!
Nakonec když se dají hlavy dohromady, může vzniknout i dobrý příběh. A co se vám na Prvním poločase líbit nebude, to jde na vrub toho druhého na fotce :D


                Hrdinou tohoto příběhu je mladý Patrik Kroupa, který se do nejedné špatné situace dostal. Už neměl chuť bojovat, přesto se nikdy nevzdal. Osobně mám velmi rád fotbal. Proč? Protože spousta aspektů tohoto sportu odpovídá životu samotnému, což si možná hodně z nás neuvědomuje. Není to jen o tom, že jednou jsi nahoře a podruhé dole. Je to o tom, že abys něco dokázal, musíš o to bojovat a jít si za tím. Nečekej, že vysněného dosáhneš hned. Tvé srdce je tvým motorem, který ti pomůže bojovat a správně se rozhodovat. Vždy mu naslouchej a neposlouchej nikoho, kdo ti bude tvrdit, že na něco nemáš. Proč? Protože hraješ sám za sebe a pro sebe! Drž se těch, kteří tě mají rádi a kteří to s tebou myslí dobře. Tento příběh ti ukáže, proč je to dobré…
Dodatek autora po uplynutí mnoha neděl od vydání

Tohle je celý úvodní text k e-knize První poločas, jak jsem jej napsal. Věty jsem poskládal podle uvážení svého srdce a pod první odstavec bych se podepsal klidně vlastní krví, kdyby to bylo nutné. Zároveň si myslím, že fotbal je nádherná a velice přesná parafráze mého i vašeho života. Ne vždy se nám daří, ne vždy všechno vychází, jak má, ale hlavně, hlavně se nikdy nikdo nesmí vzdát, když už se snaží dosáhnout svého.

Patrik Kroupa je skromný mladý muž žijící na okraji malého města. Jeho život je vskutku obyčejný, asi jako ten můj, nicméně on své sny zakopal hluboko do země – a ještě před tím je zamknul do truhly, od které vyhodil klíč. Jak se potuluje životem, narazí na něco, co otestuje jeho charakter a jeho sen se mu v mžiku opráší… Není to snad váš příběh? Co vaše sny?

Žádné komentáře:

Okomentovat