Mrkněte na e-knihy, které jsem napsal. Kupte si je za DOBROVOLNOU CENU

středa 14. září 2016

Máte nápad na rozhovor? Sem s ním!


Na mých stránkách už delší dobu čtete rozhovory s různými lidmi, které já považuji za osobnosti, bez kterých by se nám nežilo dvakrát dobře. Jen uznejte - co by se asi dělo, kdyby se Vám před domem hromadily odpadky? Tohoto problémů Vás zbaví třeba pan Radomír Krůček. Udělá se Vám špatně, jste účastníkem nehody, pak budete šťastní, až Vám život zachrání pan Bohdan Jančata. A nemyslím si, že je ostuda spadnout do závislosti na alkoholu. Pro obdiv si ale mohou jít jen ti, co se rozhodnou svou závislost řešit, při čemž se setkají s paní Zdeňkou Košateckou. A máte-li nějakého domácího mazlíčka, pak budete moc rádi, když najdete veterináře, který bude rozumět Vám i jemu. Přesně jako paní Alžběta Maradová se svým manželem. S těmito lidmi (a nejen těmi) jsem udělal jistý rozhovor, protože jsem si je z nějakého důvodu vybral. Podle mne "obyčejní" lidé mezi námi zaslouží respektu, který by neměl být o nic menší, než věnujeme jiným - těm známějším, kteří ale mnohdy pro společnost nejsou nijak prospěšní. To je filozofie, která mne unáší do víru zájmu nejen o jmenované…
A rozhodně v tom budu pokračovat. V zásobě mám interview s dalšími lidmi, kteří budou stát za Vaši pozornost. Tvrdím Vám s klidným svědomím, že rozhovory byly dobrým nápadem, který mé čtenáře zaujal a není důvodu s ním přestat.

Měli byste sami návrh, koho bych měl zpovídat? Pošlete mi jej. Však v menu sjeďte myškou na položku "Kontakt" a napište mi to. Pokud si myslíte, že jste něčím zajímaví Vy sami, dejte mi to najevo. Domluvíme se a vrhneme se na to. Vyzývám tím například amatérské spisovatele, jako jsem já. Rád Vám dopomohu dát o sobě více vědět, protože můj web nemá již nějaký pátek jen pár čtenářů.